News

Gong.bg и Нова създават уникална онлайн платформа за Световното първенство по футбол

Нова Броудкастинг Груп продължава да осигурява най-богатото спортно съдържание на българския медиен пазар и като официален партньор на Световното първенство по футбол. Gong.bg – един от водещите спортни портали в България, ще предложи възможността потребителите да проследят в реално време най-интересното от Световното първенство по футбол в мащабна онлайн платформа.

Освен в телевизионния ефир, всички 64 срещи от 22-ото издание на престижния турнир, ще могат да бъдат проследени на живо и в специално обособената секция. Първокласното спортно изживяване по време на Световното първенство по футбол, което тази година ще се проведе в Катар, ще бъде допълнено от коментарно студио с кадри от мачове във виртуална реалност. Допълнително коментарните студиа от спортните канали на Нова Броудкастинг Груп ще бъдат излъчвани паралелно както в телевизионния ефир, така и в сайта Gong.bg.

Опитният екип на спортния портал и традиционното коментарно студио в ефира на Нова Телевизия, ще оправдаят високото доверие на футболните фенове с голямо разнообразие от любопитни новини, прогнози преди и след мачовете, както и подробни статистики за класиране, голове, асистенции, дузпи, картони, контузии и наказания. Подкастът „Лигата на джентълмените“ на коментатора Боби Борисов също ще може да бъде открит в онлайн платформата.

Подробни статистики от мачовете ще бъдат включвани във всяка една статия, а също ще бъдат част и от специалната секция на Gong.bg.

В секцията най-запалените футболни фенове ще могат да участват и в игри на живо с прогнозни за резултатите, гласувания за играч на мача и гол на деня.

Повече можете да научите тук – https://gong.bg/worldcup