News

Gong.bg и DIEMA SPORT със съвместна нова рубрика – „Играем мач за мач“

Футболисти от българското първенство ще бъдат поставяни в нетипични за тях ситуации.

С нова съвместна рубрика Gong.bg и DIEMA SPORT ще изненадат футболните фенове. „Играем мач за мач“ е резултат от общите усилия на Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо за предоставяне на атрактивно съдържание от света на спорта. Водещите Ясен Деянов, Мирослав Арабаджиев, Борис Мутафчиев и Георги Славчев ще покажат футболисти и треньори в различна светлина, поставяйки ги в нетипични за тях ситуации. Звездите от българския футбол ще напуснат пределите на терена, за да се включат в специфични и разнообразни предизвикателства. Рубриката ще бъде достъпна за потребителите на сайта Gong.bg всеки вторник.

В първия епизод на „Играем мач за мач“ спорните фенове могат да видят футболистите на Локомотив София Юлиян Ненов и Антонио Вутов. Те ще оценят изявите на свой съотборник на терена, но най-забавната част се оказва припомнянето на ситуации, които и двамата искат да забравят. Двамата са поставени в ролята на футболни коментатори, а какъв е резултатът и как се представят водещите на рубриката с предизвикателството, можете да гледате ТУК.

Вторият епизод на съвместната рубрика на Gong.bg и DIEMA SPORT спортните фенове могат да открият на сайта следващия вторник, 18 април.

За Gong.bg

Gong.bg е сред водещите спортни портали в България. Уебсайтът предоставя спортни новини, анализи, ексклузивно спортно съдържание, видео, игри, резултати на живо и др. Платформата има за цел да бъде най-актуалният и най-надежден източник на спортни новини. Част от ключовото спортно съдържание на сайта са видеа от efbet лига, английска Висша лига, УЕФА, Българска волейболна лига и др.