News

Edna.bg става на 11 години

Уебсайтът продължава да вдъхновява с информация за най-интересното от света на жените    

8 март 2022 г., гр. София. В най-нежния ден от годината уебсайтът Edna.bg празнува рожден ден. Един от най-обичаните женски сайтове у нас стартира точно на 8 март преди 11 години и до днес не спира да информира, вдъхновява и забавлява своите верни читатели с най-важното и полезно от пъстрия и вълнуващ свят на дамите.

Изминалата година бе повече от успешна за сайта. През септември спомените за великата личност на кралица Елизабет II, които Edna.bg сподели със своите читатели, поставиха абсолютен рекорд с над 1 000 000 уникални посещения за ден. Екипът на уебсайта предизвиква огромен читателски интерес и с вълнуващите материали на авторите си и точните астрологични прогнози.

Edna.bg подкрепи и много важна кауза през изминалата година – кампанията на фондация “Една от 8“ за борба с рака на гърдата. Чрез специално интервю с основателката на фондацията Нана Гладуиш и изповедта на смела дама, преборила коварното заболяване, беше дадена по-голяма гласност на превенцията и борбата с рака на гърдата.

През следващите месеци Edna.bg ще продължи да радва потребителите с интересна и полезна информация, както и с много вълнуващи истории, които докосват сърцето. Предстоят още вдъхновяващи нови проекти и много изненади.

За Edna.bg

Edna.bg е електронно издание със силно влияние сред жени над 25-годишна възраст, предлагащо ангажиращо, вдъхновяващо и полезно съдържание статии за красота и мода, кулинария, съвети за взаимоотношения и здравословен начин на живот. Сред най-популярното съдържание на Edna.bg се нареждат хороскопи, новини за известни личности и тестове. В Edna.bg присъстват и авторски материали на сътрудници – писатели, поети и експерти в различни области.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до близо 88% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. януари 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.