News

DogsAndCats.bg спечели награда от конкурса “Сайт на годината 2022”

Още в първата година от създаването си DogsAndCats.bg успя да спечели и своята първа по ред престижна награда от конкурса “Сайт на годината 2022”.

Специално подбраното жури от професионалисти в дигиталния бизнес както отреди на DogsAndCats.bg 3-тото място в категория „Медиен Сайт”. Сайтът получи и признание от публиката като се класира отново на престижното трето място след гласуването на потребителите.

Тук“ може да видите и кои са останалите победители в тази категория.

Целта на платформата за домашни любимци е да събере на едно място качествено и достоверно съдържание, което да помогне на всички бъдещи и настоящи собственици на кучета и котки в отглеждане на техните любими същества.

През тази година, платформата се присъедини и в кампанията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA „Време за надежда“. Целта на инициативата е да събира на едно място историите и начините за осиновяване на животните като в сайта може да бъде открита информация не само за други кучета, но и за котки, които търсят своя нов дом и грижовни стопани.

DogsAndCats.bg ще продължава да се развива и да предоставя достоверна и полезна информация на всички свои потребители, защото вярваме, че това е пътят към взимането на правилните решения за вашите домашни любимци. Използваме възможността и да благодарим на всички колеги и специалисти, клиенти и партньори и най-вече на вас, нашите читатели, които сте част от този вълнуващ проект.