News

DarikNews.bg отбелязва своя 18-и рожден ден

Сред богатото съдържание на сайта специално място заемат местните новини с  27 регионални страници 

21 ноември 2023 г., София. В Деня на християнското семейство, един от най-предпочитаните новинарски сайтове в България DarikNews.bg навършва 18 години. Сред богато съдържание на сайта специално място заемат местните новини, като редакторският екип поддържа 27 регионални страници. DarikNews.bg продължава да се доказва като един от най-бързите и достоверни източници на информация.

„За тези 18 години успехът на сайта се дължи на доверието на потребителите, стотиците хиляди публикации, бързината, авторското съдържание и обективността на редакторския екип. В нашия ненадежден свят няма нищо по-трудно достижимо и крехко от доверието и затова благодарим на читатели си, че са с нас през всичките тези години“, сподели екипът на DarikNews.bg в празничния ден.

DarikNews.bg предоставя актуални новини във всички сфери, които вълнуват българите. Сред разнообразното съдържание за читателите са важните теми от регионите на страната, българската политика и икономика, социално-обществения и културен живот, както и значимите световни събития. Следвайки тенденциите, сайтът набляга и на ценни съвети за ежедневието, поднесени от експерти в съответните области.

 

За DarikNews.bg

DarikNews.bg е един от водещите новинарски сайтове в България, предпочитана онлайн медия и доверен източник на информация. Уебсайтът се фокусира върху национални и регионални новини, политика, бизнес, финанси, коментарни статии и анализи.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 89% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. октомври 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.