News

DarikNews.bg навършва 17 години

Един от най-популярните и доказали се новинарски сайтове в България празнува рожден ден. В Деня на християнското семейство DarikNews.bg навършва 17 години.

Сайтът продължава да се доказва като един от най-бързите и достоверни източници на информация. През последната година редакторите в DarikNews.bg осигуряват най-актуалните новини във всички сфери, които вълнуват българите. Сред разнообразното съдържание за читателите са важните теми от регионите на страната, българската политика и икономика, социално-обществения и културен живот, както и значимите световни събития. Следвайки тенденциите, сайтът набляга и на ценни съвети за ежедневието, поднесени от експерти в съответните области.

DarikNews.bg печели доверието на читателите си с всеки изминат ден, като поднася проверена и надеждна информация. Редакторите се изграждат все повече като автори – тенденция, която ще продължи да се развива и през следващата година.

За DarikNews.bg

DarikNews.bg е един от водещите новинарски сайтове в България, предпочитана онлайн медия и доверен източник на информация. Уебсайтът се фокусира върху национални и регионални новини, политика, бизнес, финанси, коментарни статии и анализи. 

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг Груп, която притежава 100% от дяловете на „Вестник Телеграф“ ЕООД. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им. Нет Инфо достига до 86% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. октомври 2022г.