News

14 години Vesti.bg – фактите на първо място

Уебсайтът празнува рожден ден

15 март 2023 г., гр. София. Vesti.bg – един от най-големите и популярни новинарски сайтове в България навършва 14 години. От създаването си досега уебсайтът, част от портфолиото на медийната и технологична компания Нет Инфо, не спира да се развива, следвайки новостите в онлайн изданията, тенденциите в потреблението на дигитални новини и нарастващото значение на социалните медии в съвременния живот.

Vesti.bg поддържа баланс между актуалните, полезните и любопитните новини, интересуващи ежедневно потребителите. Във фокуса на Vesti.bg попада най-важното от политическия и обществения живот в България и по света. Иновативният подход на редакторския екип към информацията превръща сайта в една от най-предпочитаните онлайн медии у нас.

Авторските материали обогатяват съдържанието с разработки в сферата на технологиите, психологията и историята. Уебсайтът не спира да вдъхновява и с рубриката „Вдъхновените“, а всяка седмица читателите могат да се потопят в рубриката на Ивайло Цветков „Фрагменти“.

Vesti.bg ще продължи да предлага първокласно новинарско съдържание, както и още материали в специалните категории. Потребителите ще могат да открият още съвети за здравословен начин на живот, лайфстайл, както и множество интервюта, видеа и галерии.

 За Vesti.bg

Vesti.bg е един от най-големите и популярни новинарски сайтове в България. Той предлага на потребителите актуална информация от България и света, видеоклипове, галерии, новини за технологии и популярни личности. Vesti.bg предоставя балансирано съдържание, следвайки последните тенденции в потреблението на дигитални новини и нарастващото значение на социалните медии.

 За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до близо 88% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. януари 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.