News

Тelegraph.bg отбелязва своя първи рожден ден

Сайтът допълва информационното и аналитично съдържание на вестниците  „Телеграф“ и „Мач Телеграф“

Платформата Telegraph.bg, част от екосистемата информационни сайтове на водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, отбелязва първия си рожден ден. Сайтът, стартирал на 15 ноември 2021 г., допълва информационното и аналитично съдържание на eдин от най-големите всекидневници в България – в. „Телеграф“, в съчетание със спортния всекидневник „Мач Телеграф“.

Telegraph.bg комбинира актуална информация в реално време от опитните журналисти на медията, като предлага на потребителите разнообразни новини в различни категории. Сред тях попадат разделите Спорт, България, Светът, Здраве, Крими, Бизнес, Градът, Общество, Светски, Интересно, Хай-тек и Зодиак. Редакторският екип на сайта предоставя на аудиторията още анализи, интервюта и коментари, както и редица любопитни теми от всички аспекти на живота.

За кратко време уеб порталът пожъна успех както благодарение на отдадеността и усилената работа на екипа, така и заради доверието, което читателите му гласуват ежедневно. Сайтът Telegraph.bg продължава да се развива и да следи тенденциите, за да предлага и поднася по атрактивен начин ексклузивни новини и развлекателно съдържание на потребителите.

За „Вестник Телеграф“ ЕООД

„Вестник Телеграф“ ЕООД издава едни от най-големите всекидневници у нас – „Телеграф“ и „Мач Телеграф“, които се разпространяват на национално ниво всеки ден от седмицата. Атрактивният начин на поднасяне на информацията, широката палитра от новини и истории, ги превръщат в предпочитаните ежедневници в България. Те могат да бъдат открити и онлайн на www.telegraph.bg. Уеб порталът е комбиниран източник на актуална информация и съчетава в себе си опита на журналистическите екипи на двата вестника.

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг Груп, която притежава 100% от дяловете на „Вестник Телеграф“ ЕООД. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.