News

Първото целодневно събитие на „Ох, на мама!“ за бъдещи и настоящи родители пожъна успех

Всички участници получиха полезни съвети от водещи специалисти

Първото голямо целодневно събитие за бъдещи и настоящи родители на платформата  Ohnamama.bg, част от портфолиото на Нет Инфо, пожъна успех. Над 100 ангажирани бъдещи и настоящи родители във всяка от лекциите успяха да получат отговори на важни въпроси за отглеждането на деца от девет водещи експерта в три панела, a над 1000 зрители проследиха излъчването на събитието на живо през профилите на „Ох, на мама!“ в YouTube и Facebook (Част 1, Част 2). Водещи на събитието бяха главният редактор на Ohnamama.bg Наталия Мазгарева и писателя Георги Блажев, когото зрителите познават от предаването на NOVA „На кафе“.

“За екипа на „Ох, на мама!“ и Нет Инфо бе истинска чест и привилегия да споделим с Вас, нашата аудитория, ценна информация и практически съвети в планирането на бременността, в подготовката за появата на бебе, а за настоящите родители – в грижата за малките ни наследници. Срещата ни бе естествено продължение на темите, които сайтът ни развива през годините и помага на читателите с отговори на важните въпроси. Разбира се, за тези, които пропуснаха или нямаха възможността да присъстват на място, включихме и LIVESTREAM по време на цялото събитие, в който участваха стотици родители от цялата страна“, споделя гл. Наталия Такова-Мазгарева.

Целият ден бе изпълнен с полезни съвети и силни емоции. Присъстващите успяха да получат информация от водещи експерти по важни теми, сред които репродуктивно здраве, проследяване на бременността, предимства и недостатъци на естественото раждане и секциото, кърмене, грижа за децата и семейни отношения.

Очаквайте скоро и всички лекции в NovaPlay, Vbox7.com, както и в профила на „Ох, на мама“ в YouTube.

Сайтът Ohnamama.bg е разработен в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи. Целта е съдържанието да бъде пълноценен и надежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и настоящите родители в сложната задача да отгледат децата си. Той обхваща родителското пътуване от етапа „Искам да забременея“, през бременността, чак до първите три години от детството.

Какво още се случи по време на събитието на „Ох, на мама“ , вижте във видеото: https://www.vbox7.com/play:718f650475