News

Нет Инфо с ново модерно подкаст студио

То става дом за над 10 различни подкаст поредици, разработвани от дигиталните, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп 

25 януари 2024 г., София. Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо създаде ново модерно студио за подкаст продукции. В него ще бъдат снимани над 10 различни по жанр поредици, разработвани от дигиталните, радио и печатни медии в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп. Подкаст студиото разполага с иновативно оборудване и високотехнологични възможности за създаването на разнообразно и атрактивно за аудиторията аудио-визуално съдържание.

В студиото са създадени над четири индивидуални пространства за снимки, разработени според специфичните нужди на всяка една от продукциите. С мисъл за първокласното преживяване на зрителите, е инкорпорирана специална технология, която позволява епизодите да бъдат излъчвани на живо в платформите YouTube, Vbox7, Facebook и други. Целта е да бъде скъсена връзката между създателите на съдържание и почитателите на подкастите.

Утвърдените и предпочитани подкаст продукции, за които новото студио ще стане дом, са “The Voice Cast”,Тройка по никое време”, “VIP зона”, “Ох, на мама Podcast”, “Доктор Здраве”, “МачКаст”, а също и “Лигата на джентълмените” на спортния журналист Борислав Борисов, който бе отличен с първо място в рамките на шестото издание на конкурса “Сайт на годината” в категорията “Подкаст”. В портфолиото на Нет Инфо влиза и официалният подкаст на “Игри на волята” – “След игрите”, който постигна забележителни резултати през есенния сезон. Кои са новите интригуващи подкасти, които ще изненадат тази пролет, зрителите ще разберат съвсем скоро.

 

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 87% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. декември 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.