News

“Лигата на джентълмените” на Боби Борисов с отличие за подкаст на годината

Наградата бе връчена в рамките на конкурса “Сайт на годината”

Подкастът “Лигата на джентълмените” на спортния журналист и продуцент в Нова Броудкастинг Груп Борислав Борисов бе отличен с първо място в рамките на шестото издание на конкурса “Сайт на годината”. Проектът на Нетинфо спечели голямата награда в категорията “Подкаст”, която се връчва за втора поредна година, а победителят в нея се определя с гласуване от публиката.

“Спечелването на отличието  за подкаст на годината е доста емоционален момент за мен. Винаги съм възприемал „Лигата на джентълмените“ като продължение на футбола, какъвто е и целият ми живот. Стартирах с проекта преди четири години с подкрепата на Нетинфо. Стигнах до момента, в който спокойно мога да кажа, че за мен подкастът е начин на мислене, на поведение, на емоция”, сподели в интервю за Gong.bg Борислав Борисов.

Подкастът “Лигата на джентълмените” е предпочитаното място за потребителите, в което могат да открият прогнози, очаквания, безпристрастни коментари и анализи преди и след предстоящите кръгове от английската Висша лига.

Конкурсът „Сайт на годината“ ежегодно отличава най-добрите създатели на сайтове, тяхното съдържание и ефективност. Надпреварата е разделена в 14 категории, а организатор е „Фондация за активно развитие на уеб“.