News

Кулинарна платформа Mate Kitchen вече е част от рекламното ни портфолио

Радваме се да анонсираме едно ново партньорство – иновативната кулинарна платформа Mate Kitchen стана част от рекламното портфолио на Netinfo.

Mate Kitchen предлага професионално изготвени рецепти с високо качество на видео представянето. Предложенията покриват различни вкусове и нужди, вкл. на хора със специфични режими – вегетарианци, вегани, диабетици и др.

Рекламните предложения включват, както стандартни рекламни формати, така и нови възможности, като продуктово позициониране във видео рецепти, видео рецепти по задание на рекламодателя, брендиране на вече публикувани рецепти, публикуване на статии и други.

Виж цялото представяне и рекламни възможности тук.

“Създадохме Mate Kitchen с идеята да бъдем полезни на хората, които всеки ден си задават въпроса: ‘Какво ще закусваме/обядваме/вечеряме?’.

Тази платформа е за семействата и хората, които наистина готвят, и за които домашно приготвената храна носи неповторим вкус. Щастливи сме, че ще си партнираме с една от най-големите дигитални медийни и технологични компании в България, така че философията на домашното готвене да стигне до колкото се може повече хора“, коментира Мила Кръстева, създател и управляващ директор на Mate Kitchen.