News

Gong.bg отбелязва 15 години спортни емоции

Gong.bg – един от водещите спортни портали в България, част от портфолиото на Нет Инфо, празнува своята 15-а годишнина. Първата си крачка в онлайн пространството прави на 1 февруари 2007 г. и с постоянство, професионализъм и ентусиазъм на целия екип се превръща в един от най-популярните и предпочитани спортни сайтове в България.

Фурор сред читателите през изминалата година предизвикаха материалите за златните медали на българите от Олимпиадата, UEFA EURO 2020™, мачовете на Григор Димитров и битките на Кубрат Пулев в тежка категория.

През последните няколко години в класацията на най-четените новини влизат и тези за златния медал на Ивет Лалова от Европейското първенство, големия успех на щангиста Карлос Насар и пробивите на българските футболни клубове в европейските турнири. И не на последно място – успехите и медалите на българските състезатели по борба.

Зимните Олимпийски игри, които ще се проведат в Пекин между 4-и и 20-ти февруари, както и Световното първенство по футбол в Катар от 21-и ноември до 18-и декември, са едни от най-емблематичните спортни мероприятия, които 2022 г. е подготвила за феновете. Сред ключовите събития за годината се подрежат и състезанията от Формула 1, НБА и турнирите по тенис от Големия шлем. Наред с това продължават шампионатите по футбол в Европа – efbet Лига, Висшата лига и Лига 1, които предизвикват най-голям интерес сред родните запалянковци.

Верен на високия професионален стандарт, сайтът Gong.bg ще продължи да следи най-атрактивните събития от света на спорта и пръв да информира аудиторията за всичко най-важно в поредица от новини, видео репортажи, галерии, коментари и анализи от горещите събития, с които да доближи читателите до неповторимите спортни изживявания и емоции.