News

Gong.bg излъчва на живо 40 мача от Лигата на нациите

Един от водещите спортни портали в България, част от портфолиото на Нет Инфо предоставя възможност да бъдат видени зрелищните мачове от Лигата на нациите.

Спортният уеб портал Gong.bg ще излъчи на живо 40 мача от Лигата на нациите. Първият етап от надпреварата стартира на 1 юни и приключва на 14 юни.
За целта, по време на всеки един от тези 40 мача заложен в програмата на Gong.bg, се споделя отделна новина в началната страница на сайта, като в нея има заложен линк към Livestream-a.

Освен това се активира извънредната лента, която върви на сайта. Пример: “Гледайте на живо: Поредна доза мачове от Лигата на нациите”. Мачовете се споделят и в Facebook страницата на Gong.bg.

За Gong.bg

Gong.bg е сред водещите спортни портали в България. Уебсайтът предоставя спортни новини, анализи, ексклузивно спортно съдържание, видео, игри, резултати на живо и др. Платформата има за цел да бъде най-актуалният и най-надежден източник на спортни новини. Част от ключовото спортно съдържание на сайта са видеа от efbet лига, английска Висша лига, УЕФА, Българска волейболна лига и др.