News

Платформата DogsАndCats.bg се присъединява към инициативата „Време за надежда“

Платформата DogsAndCats.bg, част от медийната и технологична компания Нет Инфо, се включва в кампанията на водещите на Прогнозата за времето на NOVA „Време за надежда“.

Освен в ефир, благородната кауза вече има свое специално място в интернет пространството, за да даде допълнителнa гласност на проблема и да помогне за увеличаване на броя на успешните осиновявания на бездомни животни.

Категорията на уебсайта ще събира на едно място историите и начините за осиновяване в инициативата „Време за надежда“, която има за цел да продължи и развие каузата на водещите на Прогнозата за времето, които представят всеки петък в централната емисия новини на NOVA. В сайта ще може да бъде открита информация не само за други кучета, но и за котки, които търсят своя нов дом и грижовни стопани.

Целта на секцията е да се превърне в уютно онлайн място, където повече животни ще получат шанса да намерят своето ново любящо семейство. В сайта, който събира на едно място качествено и достоверно съдържание за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки, могат да бъдат намерени още истории за успешни осиновявания, както и полезна информация за бездомни животни.

Повече може да научите тук – https://dogsandcats.bg/vreme-za-nadejda