News

Отличен с награда Emmy сериал с ексклузивна премиера във Vbox7.com

Два нови международни сериала ще направят своята ексклузивна премиера за България във Vbox7.com този месец. Комедийната поредица Не е мой проблем дебютира на 14 април, а броени дни по-късно, на 19 април, е стартът на друг хитов сериал – продукцията, спечелила престижното отличие Emmy за най-добър кратък сериалСемейство Браун.

С двата нови сериала Vbox7.com продължава да предоставя на потребителите си напълно безплатно качествено българско и световно съдържание от топ продуценти – практика, превърнала се в запазена марка за платформата през годините след успеха на родни сериали като Не така, брат, Следвай Ме, Viral, Апартамент 404 и много други. Двете нови световни продукции продължават наложената линия за селекция на международни хитове като руските Остров и Криза на нежната възраст, турския Канага, новозеландския Опасни Секс Игри и мексиканския Аз съм никой.

Семейство Браун
ще засегне темата за крайнодесния радикализъм по нетрадиционен начин и с точното количество хумор! Кай и Томас, в началото на 20-те си години, са неонацисти и съквартиранти. Един ден светът им се разлюлява, когато откриват Лара на прага си. Тя е на шест, чернокожа и дъщеря на Томас. Майка ѝ е депортирана, а на младия мъж ще се наложи за първи път в живота си да поеме истинска отговорност. Обезоръжаващата невинност и неудобните въпроси на Лара предизвикват поредица от промени в живота на Томас, които ще му покажат колко крехка всъщност е крайнодясната му идеология. Продукцията на ZDF Семейство Браун е носител на множество награди от международни фестивали, както и на награда Emmy, която се приема за най-високото отличие в света на телевизията, за най-добър кратък сериал.

Не е мой проблем
е австралийски комедиен сериал, вдъхновен от истинските проблеми на реални хора… и писмата, които ги разрешават! Копирайтърът и амбициозен екозащитник Флорънс ще се впусне в забавно начинание да пише анонимно писма за други хора в замяна на дрехи. Тя е убедена, че едно добре написаното писмо може да спаси хората от неловки ситуации. Но решаването на чуждите проблеми ще се окаже трудно начинание, когато нейните собствени продължават да ѝ пречат.

Очаквайте още световни уеб и телевизионни продукции със своя ексклузивен дебют във Vbox7.com до края на годината.