News

Запознайте се с новата рекламна тарифа на Нетинфо

Измина още една динамична и предизвикателна година за нашия пазар. За Нетинфо тя мина под знака на растежа и промяната. Продължихме да растем и да се развиваме, за да предложим най-доброто на нашите клиенти и потребители.

Въведохме новите рекламни стандарти на IAB, които се фокусират върху потребителското преживяване и възможността брандовете да достигнат до всеки свой потенциален клиент по нов и по-ефективен начин. Освен това вярваме, че новите формати ще помогнат да се подобри пазара на дигитална реклама у нас.

Отчетохме сериозен ръст на мобилните потребители, като това най-ясно личи при новинарските ни сайтове. И през 2018 година ще продължим да развиваме своите продукти, така че да отговарят на потребителските навици, които все повече са насочени към мобилно потребление.

Предстои да предложим на нашите клиенти поредната модерна услуга – Nielsen Digital Ad Ratings, иновация, чрез която България изпреварва редица държави в Европа.

Ще наложим още много нови рекламни формати по последните световни стандарти, по-интересни предложения при мобилната реклама и още нови програматик решения. Да не забравим и за съдържанието –  branded и native content възможностите ще стават все по-атрактивни.

А сега е време да ви представим новата ни рекламна тарифа за 2018 година. Може да я разгледате тук. 

Благодарим на всички свои колеги и партньори за доверието и ползотворното сътрудничество през изминалата година! 2018 година ще бъде още по-успешна и нямаме търпение да я споделим с вас!