News

Ohnamama.bg с престижна награда от конкурса “Сайт на годината 2020”

Още в първата година от съществуването си Ohnamama.bg успя да получи престижна награда от конкурса “Сайт на годината 2020”.

Специално подбраното жури от професионалисти в дигиталния бизнес отреди на “Ох, на мама!” I-вото място в категория “Медиен Сайт“. Сайтът получи и признание от публиката като се класира на престижното второ място след гласуването на потребителите. Тук може да видите и кои бяха останалите номинирани сайтове в тази категория.

Целта на “Ох, на мама!” е да събере на едно място качествено и достоверно съдържание, създадено с помощта на специалисти и лекарски екипи, което да помогне на всички бъдещи и настоящи родители в отглеждане на техните деца.

Сайтът ще продължава да се развива и да предоставя достоверна и полезна информация на всички свои потребители, защото вярваме, че информираните родители, са добри родители! Използваме възможността и да благодарим на всички колеги, лекари и специалисти, клиенти и партньори и най-вече на вас, нашите читатели, които сте част от този вълнуващ проект.