News

Платформата Oх, на мама! навършва 2 години

Уебсайтът придружава родителите от етапа на планиране на бременността до първите години от живота на детето.

Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! празнува своя втори рожден ден. Сайтът, част от дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, предлага надеждна и полезна информация от планирането на бременността до първите години от живота на детето. Съдържанието в Ох, на мама! е внимателно подбрано от многоуважавани специалисти, педиатри и екипи от реномирани болници, за да предложи достоверни и проверени факти на бъдещите родители.

Една от най-търсените теми от създаването на сайта до момента, е свързана с информация за забременяването – проблем, с който много хора се сблъскват в днешно време. Част от най-предпочитаното съдържание в Oх, на мама! е свързано и с отговорите на възникващите въпроси за проблемите, развитието, храненето и активностите, съпътстващи отглеждането на едно бебе.

В платформата Ох, на мама! всеки потребител може да създаде личен профил, за да получава персонализирани препоръки и съвети според периода, в който се намира като родител. Сред любопитните функции на сайта попадат и предложения за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, утвърден от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и др. инструменти.