News

Нет Инфо взе участие в eCa Conference 2020 | Като никоя досега

Въпреки наложените противоепидемиологични ограничения, eCommerce Academy успя да проведе “eCa Conference 2020 | Като никоя досега” спазвайки всички необходими мерки за сигурност и безопасност.

Събитието представи интересни сблъсъци на мнения и гледни точки, а боксовият ринг допринесе за усещането на истински двубой.
Aлександър Варов (Търговски и Портфолио Директор | Нет Инфо) участва в “сблъсък” с Лазар Малаков (httpool Bulgaria), като обсъдиха темата за “Локални vs. Международни канали за реклама”, a техен модератор беше Марто Попов (Interactive Share).

Александър Варов защитаваше локалните канали за реклама в портфолиото на Нет Инфо и платформата Adwise, в която бизнесът може да рекламира до точната аудитория и да плаща само при клик за рекламата си.

Научете повече за възможностите и технологията на Adwise.bg. Какво се случи във финалния „Огнен рунд“ на конференцията и на какви „неудобни въпроси трябваше да отговорят представителите на Speedy, eMag и Нет Инфо, може да разберете във видеото.