News

Gong.bg със специална секция за Sofia Open 2022

Тенис турнирът от сериите ATP 250 – Sofia Open е едно от най-значимите спортни събития в България и тази година ще бъде излъчен в платформата Gong.bg.

Един от водещите спортни портали в страната, част от портфолиото на Нет Инфо предоставя, възможност да бъдат видени запомнящите се мачове от седмото издание на турнира.

Почитателите на световния тенис ще могат да следят всички актуални събития и мачове на живо в сайта между 25 септември и 2 октомври.

В специалната секция посветена изцяло на събитието, зрителите ще могат да проследят онлайн всички срещи от основната схема на Sofia Open 2022, както и предшестващите квалификации.

Новината тази година е, че българската публика отново ще е в залата като събитието ще се проведе в „Арена Армеец“.

Повече за събитието може да разберете в Gong.bg.

За Gong.bg

Gong.bg е сред водещите спортни портали в България. Уебсайтът предоставя спортни новини, анализи, ексклузивно спортно съдържание, видео, игри, резултати на живо и др. Платформата има за цел да бъде най-актуалният и най-надежден източник на спортни новини. Част от ключовото спортно съдържание на сайта са видеа от efbet лига, английска Висша лига, УЕФА, Българска волейболна лига и др.